D'acord amb l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerio Electrònic, informem que aquesta pàgina web i el domini "opticlic.es" són propietat de Juan Víctor Herrero Gaixet amb domicili en Passeig Dr.Moragas 181,183 Barberà del Vallès. El CIF de Opticlic és 37716551R.

 

 

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

La totalitat del contingut d'aquesta pàgina web, tant els logotips, els textos, les fotografies, els dissenys, les referències de productes o altres elements, així com l'estructura de la pàgina web, el disseny, les combinacions de colors o la forma de presentació dels continguts, està afectat per drets de propietat intel·lectual i industrial de titularitat de Opticlic o de terceres persones amb qui Opticlic ha convingut el seu ús. Aquests drets han de ser respectats pels usuaris de la pàgina web. Opticlic difon tota aquesta informació per mitjà de la seva pàgina web amb la finalitat de fer publicitat dels seus productes i activitats. Opticlic adverteix que tots aquests elements i referències únicament poden ser utilitzats amb aquesta finalitat i citant sempre la seva procedència i referències d'identificació. No és lícita la seva transformació o alteració, ni tampoc la comunicació pública o qualsevol altra forma d'explotació per qualsevol tècnica o procediment sense autorització expressa de Opticlic.

 

 

 

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

L'usuari d'aquesta plana web hi accedeix per compte i iniciativa pròpia. Opticlic no es responsabilitza dels errors o omissions que puguin afectar els seus continguts. Les referències que es presenten a "opticlic.es" tenen una funció exclusivament informativa i no obliguen al titular de la plana web fins a la confirmació de l'acceptació d'un contracte. Opticlic no podrà ser considerada responsable de cap dany derivat de la utilització d'aquesta plana web, ni de cap actuació realitzada sobre la base de la informació que es facilita.

 

Opticlic declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació de qualsevol tipus continguda en altres planes web a les quals es pugui accedir a través d'enllaços des d'aquesta pàgina web. La funció dels enllaços introduïts a la pàgina web és la d'informar sobre l'existència d'altres fonts d'informació sobre el tema tractat a la plana d'origen i no suposa cap suggeriment o invitació a l'usuari per visitar les pàgines web de destí. Opticlic no és responsable del resultat obtingut a través d'aquests enllaços que no són controlats ni verificats per Opticlic.

 

 

Protecció de dades

 

En compliment de l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Opticlic informa que les dades personals recollides des d'aquesta plana web no seran enregistrades a cap fitxer ni seran objecte de cap classe de tractament , sinó que seran utilitzades únicament per atendre les sol·licituds d'informació de les persones que s'adrecin a Opticlic a través d'aquest mitjà. Únicament s'incorporaran als fitxers de Opticlic amb el consentiment previ dels interessats i en cap cas seran cedides a tercers sense el seu consentiment previ.

 

 

AUTORITZACIÓ PER ENLLAÇAR AMB "opticlic.es"

 

Queda autoritzada la creació d'enllaços cap a qualsevol apartat d'aquesta plana web sempre que quedi visible, a la barra d'adreces de l'explorador, l'adreça real a la qual s'accedeix. L'enllaç podrà crear-se tot utilitzant l'adreça, el nom de l'empresa i / o altres paraules clau.

 

                                                                                                                                             

 

Condicions de compra

Us recomanem que prèviament a iniciar la seva primera compra es registri a la pàgina web. El registre és gratuït, li donarà accés a serveis exclusius per a usuaris registrats, ia més és imprescindible per comprar en aquesta botiga online.

Aquesta botiga virtual incorpora els mecanismes de seguretat requerits per la LSSI (Llei dels Serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic), com ara servidor segur per garantir la privacitat de les seves dades personals, inclou les dades legals de Opticlic, polítiques de privacitat i condicions de compra, així com les polítiques d'enviaments i devolucions. A més d'estar allotjada a Barcelona (Espanya), de manera que compleix íntegrament la legislació espanyola de comerç electrònic.

Si en qualsevol moment durant el procés de compra, o un cop finalitzat aquest té qualsevol dubte, o necessita realitzar alguna modificació en la seva comanda, pot posar-se en contacte amb Opticlic ja sigui mitjançant el formulari de contacte que ha a la seva disposició, o per i -mail . Si ho desitja pot contactar per telèfon al 93 718 24 63 en horari de 9:30 a 13:30 i de 17:00 a 20: 30h

Recordeu que els productes, oferts en aquesta botiga, així com les imatges o altres continguts estan protegits pels drets d'autor, de manera que està prohibida la seva còpia o reproducció total o parcial, excepte amb autorització expressa i per escrit de Opticlic.

En les comandes internacionals fora de la CCEE, qualsevol despesa de duana o impostos propi del país receptor aniran a càrrec del client.

Desitgem oferir-li el millor dels serveis, i que la seva compra sigui el més còmoda possible, de manera que, si ho considera oportú, estarem encantats d'atendre qualsevol suggeriment que consideri d'utilitat, o valorar qualsevol funcionalitat que hagi trobat a faltar durant la seva compra.

Com comprar

El procés de compra per Internet a la botiga virtual de Opticlic, és molt simple i intuïtiu, per efectuar amb èxit la seva primera compra n'hi ha prou amb realitzar uns senzills passos.

Per registrar només ha de punxar en el menú Inici de sessió / REGISTRAR i completar la fitxa d'usuari.

A la part superior de la pantalla principal pot veure les categories dels productes. En les següents pantalles de la botiga virtual, pot veure les altres categories de productes amb més detall. Per consultar les característiques dels articles, cal accedir a la categoria a la qual pertanyin, i ja en ella, si no pot consultar els articles haurà de seleccionar entre les subcategories fins arribar als articles d'aquest apartat.

En el llistat de productes de la família, ha de seleccionar el que tingui intenció d'adquirir o consultar, i en punxar sobre ell, s'obrirà la seva fitxa. Les fitxes dels productes detallen característiques tal com descripció, preu i aquelles dades rellevants que poden donar la informació suficient per valorar si és l'apropiat.

Si desitja adquirir aquest article només ha de punxar en el botó "Afegeix a la cistella", i seguir els passos següents, en els quals haurà de facilitar les informacions que se li demanin.

Si no s'ha identificat prèviament, s'ha de remetre a la pantalla d'accés, si no disposa d'usuari haurà de registrar abans de la seva primera compra, un cop hagi creat el seu usuari, podrà seguir comprant.

Fet això, si vol adquirir més articles, haurà de trobar-los al catàleg i anar-los afegint a la cistella de la compra.

Si durant el procés de compra desestima algun article, per eliminar-lo de la cistella n'hi haurà prou amb accedir al punt u del procés de compra, i eliminar-punxant al cubell de les escombraries, en el cas que trobi un article més al seu gust que algun dels quals tingui al carro, pot punxar en "la teva cistella", i accedirà automàticament al pas un, on punxant a la galleda de les escombraries corresponent a aquest article podrà eliminar-lo.

Per contra, si necessita de diverses unitats d'un mateix article, només ha de modificar el nombre, si no li permet comprar la quantitat desitjada, molt possiblement no hi hagi suficient estoc disponible. En aquest cas pot posar-se en contacte amb Opticlic i intentarem ajudar-lo.

Un cop completat la comanda cal que ens faciliti les dades d'enviament i els de facturació, aquesta botiga està preparada perquè pugui realitzar una compra, i enviar l'article a una adreça diferent de la de facturació (per exemple per fer regals a algú que visqui en una altra comunitat o fins i tot a l'estranger), per aquest motiu, en el pas dos ha d'introduir les dades corresponents al lliurament del producte, i en el tres té la possibilitat d'indicar les mateixes dades marcant l'opció "Completar amb els dades de lliurament ", de manera que només haurà d'incloure el NIF per a la factura, o introduir les dades perquè la seva comanda es lliuri en una destinació diferent al de facturació.

En aquest espai trobareu més la selecció del sistema de pagament, que variarà depenent de la seva situació geogràfica, i que pot ser amb targeta de crèdit Visa, Pay -Pal, o amb transferència bancària.

Un cop seleccionat el sistema de pagament que consideri més oportú, accedirà a la pantalla Resum, la utilitat és repassar tant les dades de lliurament com de facturació, així com les característiques dels productes, el preu de la compra i les despeses d'enviament i altres, perquè en cas que hi hagi algun error pugui ser solucionat abans de finalitzar la comanda. En aquest espai pot incorporar les observacions que consideri oportunes.

Després de confirmar que les dades són correctes, accedirà a la pantalla de final de procés, on es veuen les dades de comanda, i alhora, s'enviarà un correu electrònic amb les dades a l'adreça de contacte que s'ha facilitat mitjançant la fitxa de registre (per tant, és important que aquesta adreça sigui correcta i estigui activa).

Després del procés de compra i la confirmació, en el cas que s'hagi d'enviar l'article, el termini de lliurament serà entre 7 i 15 dies, i en el cas de Ceuta, Melilla, Canàries, Balears i resta del món, aproximadament dues setmanes.

Condicions d'ús

Les condicions generals d'ús d'aquesta pàgina web, són les que apareixen en aquest espai, i poden ser modificades en qualsevol moment i sense previ avís per part de Opticlic. Per poder estar informat de les condicions d'ús vigents en cada moment, li recomanem que visiti aquest apartat amb regularitat.

La compra de qualsevol article o la simple creació de comptes d'usuari implica l'acceptació d'aquestes condicions d'ús, així com l'acord amb la política de privacitat establerta per "opticlic.es".


objecte:
L'objecte d'aquest apartat no és altre que regular les transaccions comercials que siguin dutes a terme mitjançant aquesta botiga, així com establir unes mínimes regles de civisme i respecte pel que fa a la gestió de comptes es refereix.


variacions:
En qualsevol moment i sense previ avís, els preus i / o articles exposats en aquest lloc poden ser modificats.


preus:
Els preus dels articles exposats a la botiga virtual, poden puntualment no ser exactes, en aquest cas, es contactarà telefònicament amb el client, i si és el seu desig es cancel·larà la compra donant lloc al reemborsament de la quantitat corresponent a la compra efectuada ( en el cas de pagament per avançat), sense donar lloc a cap tipus d'indemnització ni compensació econòmica addicional.

Els preus que es poden consultar a la pàgina web s'expressen SEMPRE en Euros amb IVA inclòs.

Els costos de transport, al dependre de múltiples variables, no s'inclouen en el preu dels articles exposats, però, seran mostrats prèviament a la finalització de la comanda.


pagaments:
Les formes de pagament admeses per aquesta pàgina web, són les següents;


1.-Transferència bancària

2.- Targeta de crèdit (VISA-AMERICAN)

3.- Pay -Pal (comissió paypal a càrrec del client)

En el cas de pagar per avançat, la tramitació de la comanda tindrà lloc després de la confirmació que aquest hagi estat portat a terme. Aquesta confirmació s'obté entre les 48 i les 72 hores posteriors a la realització del pagament.

Particularitats del sistema de pagament i recàrrecs corresponents:

1.- Els pagaments amb, Visa i transferència bancària no tenen cap recàrrec pel sistema de pagament indicat.

2.- Les comandes mitjançant transferència bancària no seran tramitats fins a rebre el justificant del pagament, ja sigui mitjançant fax o correu electrònic.

  garanties:

Les garanties de cada un dels articles seran les legalment establertes en cada cas, i és responsable d'elles el fabricant o, si no el distribuïdor o comerciant minorista.

En cap cas Opticlic és responsable de la correcta aplicació de les garanties dels articles. No obstant això, Opticlic es compromet a vetllar perquè els termes legalment establerts es compleixin rigorosament.

El comprador haurà, fer-se responsable dels costos de transport, telèfon, postals, etc. que es puguin originar durant el període de garantia.

Disponibilitat dels articles:

Si bé la intenció és tenir tots els articles en estoc, es pot donar el cas que en algun moment no sigui possible l'enviament immediat d'algun o alguns dels articles. En aquest cas, s'ha d'advertir al comprador de la incidència donant-li una data prevista estimada per al lliurament del / s article / s comprats a la botiga virtual, així com la possibilitat si ho desitja de desestimar la comanda.

Hi ha la possibilitat que per motius aliens a la voluntat de l'administració de la botiga virtual alguns articles pateixin modificacions en disseny o colors. En el cas que aquests canvis siguin mínims, això no donarà lloc a la cancel·lació de la comanda realitzada.

usuaris:

Els usuaris de la botiga virtual de Opticlic, es comprometen a actuar d'acord amb els bons costums i el respecte per terceres persones, exposant en qualsevol cas a Opticlic qualsevol incidència que els portés a desconfiar de l'actitud d'altres compradors de l'espai.

En aquest sentit, Opticlic, es reserva el dret de suspendre aquells comptes l'ús resultés fraudulent, fins i tot per la simple sospita, ia procedir amb les accions legals que es considerin oportunes.

En el cas d'articles per a públic restringit, el comprador es compromet a adquirir únicament aquells productes per als que legalment estigui autoritzat.

Tant usuaris com a visitants de Opticlic, són coneixedors de la prohibició d'utilitzar les pantalles, formularis i altres elements de qualsevol de les pàgines incloses les seves seccions, apartats i tots els elements en elles continguts per a finalitats diferents de la consulta, compra d'articles en elles exposades, i les utilitats per a la qual específicament existeixi cadascuna de les opcions o serveis que s'hi inclouen, estant específicament prohibida la utilització dels formularis per a l'emissió de publicitat, i la incorporació de codis malintencionats per tal d'aprofitar la botiga virtual en benefici de terceres persones sense relació amb Opticlic. En el cas que pel motiu que sigui es detectessin usos fraudulents, Opticlic, prendria les mesures legals que considerés oportunes.

reclamacions:

No s'admetran ni hi haurà responsabilitat de danys (incloent-hi els ocasionats durant el transport) o fallades en el funcionament dels productes llevat que el comprador ho notifiqui via correu electrònic Opticlic durant les 48 hores següents a la recepció de la comanda.

Aquest període de temps podria ser incrementat només en el cas que el fabricant del producte així ho especifiqués en la seva política de canvis.

No s'admetran reclamacions ni hi haurà responsabilitat per productes que difereixin en quantitat o especificacions dels donats al comprador tret que el comprador ho notifiqui via e-mail abans dels 7 dies següents a la data de recepció dels mateixos.

En el cas de fabricants que ofereixen serveis de suport i garantia directa, el comprador accepta l'obligació de dirigir-se a ells en cas de qualsevol reclamació. Per tot això, si en la recepció de la comanda l'embalatge sembla estar en males condicions, i hi ha la possibilitat que la comanda s'hagi deteriorat, us recomanem que no ho accepti.

Conflictes i mediació:

En el cas que s'arribés a produir algun conflicte com a conseqüència de compres que no arribessin a bon terme Opticlic, canalitzaria les possibles queixes i observacions de compradors per aconseguir així la ràpida resolució de qualsevol tipus d'incidència, recomanant en el cas que aquesta no sigui possible, la mediació d'Arbitratge de Consum, o si no, en cas de litigi jurídic, reconeixent als jutjats i tribunals d'Espanya com a jurisdicció competent per a les transaccions efectuades mitjançant aquesta botiga virtual.

Enviaments i devolucions

Està establert per llei que la compra d'articles per comerç electrònic ofereix al comprador les mateixes garanties que s'han d'aplicar a la compra off-line, de manera que la compra d'articles a la xarxa està subjecta a aquests mateixos drets i obligacions.

La llei 23/2003, de 10 de juliol de Garanties de la Venda de Béns de Consum, estableix que qualsevol article nou té una garantia d'almenys dos anys des de la data de la seva adquisició. Aquesta garantia es limita en qualsevol cas a defectes de fabricació, i mai podrà aplicar-se si el deteriorament de l'article és conseqüència del seu ús o negligència per part de l'usuari final.

En cas que l'usuari pateixi una incidència en la compra per Internet, ja sigui perquè no li arribi el producte comprat o perquè el preu no sigui l'acordat, i sempre que es tracti de compres realitzades en comerços de països de la Unió Europea, la llei garanteix els seus drets.

Segons la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI), en vigor des de juliol de 2002, que al seu torn segueix la Directiva Europea 2000/31 / CE de comerç electrònic, el comprador sempre té dret a un rebut realitzat contra l'import i la conformitat explícita de la seva compra.

Encara que aquesta llei només afecta comerços espanyols, en molts països de la Unió Europea s'apliquen normatives similars.

Aquest rebut se li enviarà per correu electrònic i ha de permetre la seva impressió en paper. A més, el càrrec en el compte de l'usuari només es podrà realitzar en el moment en què aquest obtingui el rebut i no abans. Hi han de constar totes les dades de l'empresa, així com els costos de l'operació i els serveis pels quals s'ha pagat. Així s'aconsegueix la prova legal, amb caràcter contractual, amb la qual defensar-se en un plet.

En el cas que en el procés de compra tinguessin lloc inconvenients que arribin a implicar que aquesta no resulti satisfactòria, li preguem ho comuniqui mitjançant correu electrònic o contactant per teléfonoal 93 718 24 63, per així poder millorar el servei que se li estigui oferint.

Procediment d'enviament

Durant les 24-48 hores següents a la recepció d'una comanda, es procedeix la confirmació de la petició. En caps de setmana i festius, no es confirmen comandes.

Un cop confirmada la comanda es procedirà a   estudiar la situació del producte en el nostre estoc. En èpoques de gran demanda és possible que el termini de lliurament superi el establert. Si fos així ens posarem en contacte per establir una nova data d'enviament.

Cal tenir en compte que la realització d'una comanda no implica necessàriament que aquest sigui finalment tramitat, ja que la gestió efectiva de les comandes només tindrà lloc un cop confirmat el pagament, procés per al qual són necessàries entre 48 i 72 hores. L'enviament es realitzarà entre 7 i 10 dies laborables,   després de la confirmació de pagament.

Si transcorregut el període d'espera per a la confirmació efectiva del pagament de les comandes aquests no han estat satisfets, les comandes poden ser desestimats. Pel que, de produir-se una demora en el pagament per transferència, li recomanem mani un formulari de contacte indicant la referència de la comanda i una descripció de la incidència.

Tarifes d'enviament

Per a l'enviament dels productes adquirits a la botiga virtual de Opticlic, s'aplicaran les següents tarifes atenent a les diferents zones d'enviament possibles:

 

Transport i lliuraments

El transport dels articles comprats a la botiga virtual Opticlic, s'efectua mitjançant Correus Express, i en aquells casos en què resultaria excessivament costós mitjançant correu certificat.

Els terminis de lliurament varien segons la destinació i sistema d'enviament més apropiat, sent de 7 a 15 dies en els enviaments mitjançant Correus Express, i d'aproximadament dues setmanes per correu certificats.

En èpoques de gran demanda és possible que s'excedeixi aquest termini. Si fos així, s'avisaria al comprador per consensuar una nova data de lliurament.

En qualsevol cas, la confirmació de comanda serà efectiva transcorreguts dos o tres dies de la data de pagament (necessaris per confirmar l'ingrés en compte excepte en casos de pagament contra reemborsament).

Per als lliuraments, l'agència de transports es posarà en contacte amb el comprador per concretar dia i hora en el domicili indicat en realitzar la comanda.

La factura definitiva pel valor de la compra s'incorpora amb el paquet que finalment es lliura al client.

 

Política de devolucions

Segons estableix la legislació espanyola, la política de devolucions i reclamacions de productes de compra on-line, ha d'oferir les mateixes garanties i drets al comprador que aquells comprats off-line, per això que a continuació s'indiquen les polítiques de devolucions dels articles adquirits en Opticlic.

Les causes per les quals pot ser retornat un article són limitades. En qualsevol cas, tots els productes comercialitzats des d'aquesta botiga han estat convenientment inspeccionats i revisats abans de l'enviament, per la qual cosa recomanem que abans d'acceptar qualsevol paquet s'asseguri de que l'embalatge es troba en bon estat. Si no és així, li preguem que NO ACCEPTA LA COMANDA, i es posi en contacte immediatament amb Opticlic per notificar la incidència i trobar una solució el més àgil i adequada possible, ja que signant el comprovant de recepció accepta implícitament que el paquet està en perfectes condicions, per la qual cosa sí que ha patit danys, l'empresa de transports no es farà càrrec de posteriors reclamacions, i Opticlic podrà no acceptar la devolució d'articles amb desperfectes.

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb el seu producte adquirit a través d'Internet, disposa d'un termini de 7 dies, a comptar de la data de lliurament per retornar-lo. Abans de realitzar aquesta devolució el client s'haurà de posar en contacte amb Opticlic en el termini indicat a través de correu electrònic, telèfon o fax, i se li indicarà el procediment a seguir per a realitzar la devolució.

Tota devolució sense comunicació prèvia serà rebutjada per Opticlic. Perquè sigui possible l'admissió de la devolució tant el producte com el seu embalatge han d'estar en perfectes condicions, sense ratllades ni embalatge trencat o deteriorat i incloent tota la documentació que acompanyi el producte, així com els seus accessoris. El client haurà de realitzar un correcte empaquetat que asseguri el seu transport sense danys. Un cop rebut i comprovat que el producte està en el mateix estat en què va ser enviat, es procedirà al reintegrament del seu import mitjançant transferència bancària.

1.- Causes admeses per a la devolució de productes:

• Que l'article que li sigui lliurat no correspongui amb la comanda realitzada.
• Si per qualsevol motiu el termini de lliurament és superior a l'establert per la seva comanda, ens posarem en contacte indicant-li la data prevista aproximada per a l'enviament. No obstant això, si la demora és tal que la comanda ha deixat de tenir utilitat, us recomanem que no accepti el paquet. Així estalviarà les despeses de devolució.

• Que l'enviament sigui dut a terme a una adreça errònia. Només en aquest cas, la devolució es podrà efectuar a ports deguts.

2.- Estat dels articles perquè sigui acceptada la seva devolució:


• Perquè sigui acceptada la devolució d'una comanda, és imprescindible que aquest es trobi precintat, si empaquetat original i en perfecte estat.

3.- Procediment establert per a la devolució dels productes:

• En el cas que el producte hagi de ser retornat, s'haurà de posar en contacte amb Opticlic, per correu electrònic a l'info@opticlic.es o trucant al telèfon 93 718 24 63, indicant el número de comanda, i les causes de la devolució .

• Després de facilitar aquestes informacions, podrà enviar l'article a l'adreça que se li indiqui, i un cop verificat el bon estat de la mercaderia es procedirà al reemborsament corresponent a la compra.

• Les despeses derivades de les devolucions o canvis (fonamentalment els ports) aniran a càrrec del client.

4.- Termini màxim establert per a la devolució:

• La llei d'ordenació del comerç minorista estableix un termini màxim de 7 dies naturals a partir del lliurament de la comanda al consumidor, passat aquest termini, cap devolució serà admesa.